Участие на ИАНМСП в Международния технически панаир в Пловдив

септември 28, 2013 · Новини

В периода 30.09.-5.10.2013 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) и Микрофинансиращата институция ДЖОБС ЕАД (МФИ ДЖОБС) ще представят предлаганите за МСП услуги на общ информационен щанд в палата 10 на Международния технически панаир в Пловдив.

Представители на трите институции ще информират изложителите и посетителите на панаира за предлаганите от тях инструменти в подкрепа на българските малки и средни предприятия.

На 2.10.2013 г. (сряда) от 10:00 ч. в зала „Хеброс“ на Конгресния център на Международния технически панаир в Пловдив ще се проведе информационен семинар на тема „Насърчаване, застраховане и финансиране на малкия и средния бизнес“. По време на първия модул експертите на ИАНМСП ще представят инструментите за насърчаване на експорта, предлагани от Агенцията. Застраховането на финансови рискове ще бъде презентирано в рамките на втория модул от експертите на БАЕЗ. Третият модул на семинара ще се проведе с участието на представители на Българската Банка за развитие и Микрофинансиращата институция ДЖОБС ЕАД към нея, които ще запознаят присъстващите с продоставяните от тях възможности за финансиране на МСП.

Участието в семинара е безплатно.

 

Източник: Огра, по материали от страницата на ИАНМСП