Безплатно обучение по Проект „Академия КЛЮЧ“

септември 26, 2013 · Новини

Проект „Академия КЛЮЧ“ се реализира от Фондация СМАРТ и Фондация „Български център за нестопанско право“ с подкрепата на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИП.

В следващите месеци екипът на Форум КЛЮЧ ще Ви даде възможност да се включите безплатно в нейната АКАДЕМИЯ. В рамките й ще бъдат реализирани поредица от дейности, които постепенно да дадат възможността на две последователни групи, състоящи се от по 10 младежи, да:

  • Преминат безплатно обучение за спецификите на гражданския сектор, водено от опитни обучители от Фондация СМАРТ, 42 тренинг и БЦНП;
  • Имат възможността да учат чрез практика на място в офисите на утвърдени и активни НПО;
  • Инициират и реализират собствени инициативи – индивидуални и групови;
  • Развият своите комуникационни и презентационни умения като споделят натрупания опит с други младежи и по този начин да „предадат нататък” ефекта от Академията.

Проектът ще премине през две фази, като първата стартира СЕГА. Повече информация за първото издание на Академията можете да изтеглите от тук.

Ако желаете да станете част от първата група участници в Академия КЛЮЧ кандидатствайте като попълните и изпратите до 10 октомври специалния формуляр. Повече информация може да намерите тук.

 

Източник: Огра, по материали от страницата на Форум КЛЮЧ