Доброволческа инициатива 2013

септември 3, 2013 · Новини

Фондация Лале и Национален Алианс за Работа с Доброволци обявяват конкурс за най-интересни и ефективни доброволчески инициативи в България през 2013 година.

В конкурса са поканени да участват всички организации и групи, които през настоящата 2013 година реализират доброволческа инициатива, без значение на място и време на реализация, цел и начин на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Критерии за оценка

Представените инициативи ще бъдат оценени по резултатите, значението за хората в общността; броя и характеристиките на участниците; значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците; финансовата ефективност.

Жури и награди

Най-добрите проекти ще бъдат излъчени от жури в състав: Ива Рудникова, главен редактор Капитал Light; Иван Станчов, основател и председател на УС на Фондация Карин дом; Бойко Станкушев, член на УС на Българска Национална Телевизия и други.

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени с почетна грамота и материална награда във формата на инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Включете се

Инициативи могат да бъдат номинирани от организации и отделни лица. Формулярът за представяне може да бъде изтеглен от Интернет страницата на Фондация Лале или получен по електронна поща след заявка.

Може да направите Вашите номинации до 31 октомври 2013 г. на info@tulipfoundation.net или по обикновена поща на адрес: Фондация Лале, ул. „Река Осъм” 1, an. 2, София 1124.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на Интернет страниците на Националния алианс за работа с доброволци и Фондация Лале в началото на ноември 2013. Наградите ще бъдат обявени на публична церемония през декември 2013 година.

 

Източник: Огра, по материали от страницата на За Фондовете online