Информационен бюлетин. Актуалните възможности за финансиране на бизнеса

Newsletter_OGRA_head3

Можете да се запишете за нашият безплатен бюлетин тук:

* indicates required

Политика за защита на личните данни *

Огра ЕООД ще ползва Вашият имейл за да бъде във връзка с вас и да предоставя актуална информация чрез своя безплатен информационен бюлетин или чрез директно писмо до Вас. Моля, потвърдете по кои от следните начини,бихте искали да получавате информация от нас:

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долната част на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на имейл адрес: info@ogra.bg. Ние ще работим с Вашите данни с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля посетете нашата интернет страница и Политиката ни за защита на личните данни на адрес: http://ogra.bg/subscription/политика-за-защита-на-личните-данни. С кликването по-долу се съгласявате, че можем да обработваме информацията Ви в съответствие с тези условия.

В допълнение, трябва да знаете още и че Огра ЕООД е Регистратор на лични данни с Идентификационен номер 300029 в Комисия за защита на личните данни.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.